Fornøyde kunder

Fornøyde kunder kan vi aldri få nok av. Mange av våre kunder blir veldig overrasket når de ser hvor bra resultatet har blitt. At de nylakkerte kjøkkenfrontene ser splitter nye ut, er en kommentar vi ofte får. For oss er det en selvfølge at vi gjør jobben så grundig at vi skal føle oss fortjent hver eneste positive tilbakemelding.

Fantastisk god opplevelse, det beste malerfirmaet jeg har hatt kontakt med. Super serviceminded og ryddige, første gang jeg har brukt håndverkere som holder hva de lover. Disse kan jeg anbefale på det varmeste, de har lakkert et komplett kjøkken og malt hele huset innvendig ( både tak, lister og vegger). Arbeidet er fabelaktig utført, og til avtalt pris. Helt enestående ansatte som er super profesjonelle og hyggelig. Makan!!
Thomas Oxholm Johannessen, 13. nov. 2018
Flott arbeid
Miriam Godø, 22. sep. 2018
Meget service-innstilt og veldig konkurransedyktig på pris og kvalitet. Kjøkkenfrontene ble lakkert på verkstedet, resterende synlig eike-kanter/plater ble håndmalt i huset. Meget raskt utført, og svært tilfredsstillende sluttresultat. . Kan sterkt anbefales
Kristoffer Gjestemoen, 9. sep. 2018
Fikk spraylakkert alle kjøkkenfronter og de malte resten på stedet. Utrolig fornøyd med resultatet. Som et helt nytt kjøkken
Carine B. Nekstad, 10. aug. 2018
Hyggelige og nøyaktige gutter. Kjempe fornøyd med det nye kjøkkenet og anbefales videre
Merethe Sætermo, 29. juli 2018
Fantastisk resultat! Vi har fått et «nytt» kjøkken. Profft utført, fantastisk service, punktlige, nøyaktige, gode på å komme med forslag. Malte deler på stedet som ikke kunne fraktes til verkstedet, raskt og effektivt. Vi anbefaler disse på det sterkeste og vil bruke disse igjen.
Janne Jakobsen, 25. juni 2018
Veldig bra utført
Jacqueline Bergsmark, 20. mai 2018
Kan på det sterkeste anbefale RK Malerservice! Vi fikk lakkert kjøkkenfronter i akkurat den fargen vi ønsket, og kunne ikke blitt mer fornøyd! Strålende hjelp og service, og hadde uten tvil benyttet dem igjen !
Lisa Hestdahl, 3. mai 2018
Vi er veldig fornøyde med jobben som RK malerservice utførte. De kom på tide og henta kjøkkenet, men siden blev det forsinkelser av diverse anledningen. Men nå er det ferdig malt og ser kjempe fint ut. Super service!
Caroline Langfeldt Boye, 20. april 2018
Tusen takk for en fantastisk gjennomført jobb. Kjøkkenet ble som ny.
Martina Kinn, 17. des. 2017
Frontene ble som nye. Bra utført arbeid.
Ann Bengtsson, 16. okt. 2017
Fin lakkering og maling. Raskt levert.
Falk Haugland, 21. sep. 2017
Lakkerte eikekjøkken, fint utført arbeid, raske svar på spørsmål. Veldig fornøyd.
Siv Ovidie Kaspersen, 9. aug. 2017