Vi kan i de fleste tilfeller oversende et pristilbud ved å få tilgang til bilder av oppussingsobjektet. Ved å benytte deg av dette skjemaet kan du laste opp bilder til oss og motta et pristilbud i løpet av 2-3 dager. Du kan også ved å krysse av for dette velge om du ønsker en gratis og uforpliktende befaring.

Personlig data

Befaring/prisoverslag

Jeg ønsker prisoverslag via web ( må sende bildefil ) Jeg ønsker gratis og uforpliktende befaring

Du har valgt prisoverslag på web. Kryss av for tjenestene du ønsker at skal være med i tilbudet ( du velger selvfølgelig selv hvilken deler av tilbudet du ønsker å benytte deg av )

Stor slitasje ( mange hakk, sår o.l ) Moderat slitasje ( noe synlige hakk, sår o.l ) Minimal slitasje ( ingen synlige hakk, sår o.l )
Sprøytelakkering av skap/skuffefronter Frakt ( til og fra verksted ) Demontering Montering Avfetting av fronter Maling på stedet av deler som ikke kan demonteres ( skrogkanter, dekksider o.l ) Maling innvendig i skap med glassdører Maling av fliser over benkeplate Sparkling/tetting av gamle hull etter håndtak/knotter Boring av nye hull til håndtak/knotter Montering av nye håndtak/knotter Annet ( gi beskrivelse i kommentarfeltet )
Jeg ønsker å få tilsendt en lakkprøve
The maximum file size is 25mb (jpg, jpeg, png, pdf, doc)
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Dagtid Kveldstid